Development centers voor een hogere succesratio bij interne doorgroei

Altrad Services Benelux is een multidisciplinaire full-service partner voor industriële opdrachtgevers. Het bedrijf levert een totaalpakket aan geïntegreerde onderhoudsactiviteiten waaronder steigerbouw, isolatie, engineering, tracing, e.a..

Raf De Cort – HR Director aan het woord

Interne doorgroei

Als organisatie is het essentieel om de juiste mensen op de juiste plaats te hebben. Voordat Altrad Services Benelux de samenwerking aanging met EzwConsult, bevonden we ons in een situatie waarin medewerkers promotie kregen zonder een zorgvuldige inschatting van hun potentieel voor de nieuwe functie. Dit leidde soms tot problemen en een lagere succesratio bij interne doorgroei. We waren op zoek naar een oplossing om dit te verbeteren en meer inzicht te krijgen in de vereiste opleiding en ondersteuning voor onze medewerkers.

Competentieanalyse

Met de hulp van Elly hebben we grote stappen gezet. Elly heeft een uitgebreide ervaring in het identificeren van de competenties en het potentieel van kandidaten voor nieuwe functies. Door grondig onderzoek en diepgaande gesprekken heeft Elly geholpen om de sterke punten van interne kandidaten in kaart te brengen en te analyseren welke functie het beste bij hun vaardigheden en ambities past. Met behulp van deze competentieanalyse hebben we onze kansen op succesvolle interne groeimogelijkheden aanzienlijk vergroot.

Ontwikkelingsadvies voor persoonlijke groei en succes

Naast competentieanalyses biedt Elly ook waardevol ontwikkelingsadvies aan onze interne kandidaten. Ze deelt relevante ontwikkeltips en leersuggesties, zodat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en groeien in hun nieuwe functie. Dit persoonlijke ontwikkelingsadvies is een cruciaal onderdeel geworden van ons interne groeiproces. Het stelt onze medewerkers in staat om zich continu te ontplooien en de benodigde vaardigheden en kennis op te doen om succesvol te zijn in hun nieuwe rol.

Impact en resultaat dankzij persoonlijke benadering

De tussenkomst van Elly heeft een aanzienlijke impact gehad op de werking van onze organisatie. Medewerkers worden nu beter begeleid tijdens hun overgang naar een nieuwe rol, wat onder andere leidt tot performantere leidinggevenden die een echte meerwaarde zijn voor hun teams.

De samenwerking met Elly leidt tot een verhoogde retentie van medewerkers in hun nieuwe functie, resulterend in meer stabiliteit binnen de organisatie. 

We waarderen de persoonlijke benadering van Elly, deze is veel persoonlijker dan die van grotere spelers op de markt!