Over Elly

Ontdek meer over mijn missie en visie, mijn persoonlijke sterke punten en de methodologie die ik hanteer om de groei van jouw organisatie te ondersteunen.

Mijn missie

Medewerkers en organisaties helderheid bieden om ze op een bewuste manier met elkaar op pad te laten gaan. 

Mijn visie

Een wereld waarin elke medewerker de kans krijgt om zich te ontplooien en te groeien, terwijl organisaties floreren en een positieve impact op de samenleving hebben. 

Wie ben ik?

Ik ben Elly, een professional die zich richt op het begeleiden van klanten bij het ontwikkelen van hun medewerkers, zodat deze zich optimaal kunnen ontplooien binnen de organisatie. Mijn doel is om het  potentieel van medewerkers helder onder woorden te brengen en klanten aan te moedigen om vooruit te kijken. Al meer dan 20 jaar haal ik voldoening uit het creëren van vertrouwen tussen mensen in organisaties en het versterken van hun onderlinge samenwerking. 

 

Mijn sterktes

Stap voor stap weet Elly het groeipotentieel van onze medewerkers te ontkiemen.

Bert Goyvaerts - Konings

 • Dialoog

  Om zo jouw behoeften en uitdagingen volledig te kunnen begrijpen en oplossingen op maat te bieden.

 • Betrouwbaarheid

  Essentieel om succesvol te zijn in het ondersteunen van medewerkers en organisaties bij het ontdekken van hun potentieel.

 • Ervaring

  Ervaring opgebouwd tijdens verschillende opdrachten binnen diverse bedrijven en sectoren met elk hun specifieke verwachtingen.

 • Als freelancer

  De mogelijkheid om voor jouw organisatie als freelancer te werken en op die manier flexibiliteit en expertise te bieden.

Mijn methodiek

Tijdens assessment centers, development centers en coaching trajecten leg ik de focus op de toekomst en wat er nodig is opdat medewerkers en organisaties hun doelen bereiken.

Naast simulatieoefeningen en coaching methoden maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijst Career Fitness Profiler© van de Universiteit Antwerpen. De Career Fitness Profiler© biedt een sterke basis voor een diepgaand gesprek en gefundeerde analyse. Door de fit tussen de organisatiedoelstellingen en de loopbaanwaarden van medewerkers te begrijpen, kan ik bijdragen aan wederzijds succes.

Bijkomend laat de talent intelligence tool Learning Agility Profiler© me toe om het contextueel leervermogen als voorspeller van potentieel in kaart te brengen. Waarom? De toekomst is steeds weerbarstiger. Ook de wereld waarin medewerkers hun competenties moeten laten zien, verandert sneller dan ooit.